Salarisadministratie. Makkelijk, snel en volledig foutloos. 


mei 3, 2021 | Algemeen

Salarisadministratie. Makkelijk, snel en volledig foutloos.

Altijd een  correcte salarisstrook, de laatste  cao’s , automatische controles en  overzicht met  intuïtieve  dashboards!

Wist je dat je de salarisverwerking volledig kunt integreren met jouw Exact Online omgeving? Je hebt controle over het hele verloningsproces: van de salarisadministratie tot de aangiftes voor loonheffingen en pensioenen.

Wij zetten de voordelen van salarisadministratie via Kwint Accountants & Adviseurs graag even op een rij voor u:

– Verzeker jezelf van een foutloze loonstrook;
De automatische controles van Exact versimpelen het proces waardoor je zorgeloos de salarisadministratie uitvoert. Met TWK-berekeningen (terugwerkende krachtberekeningen) hoef je wijzigingen in al verloonde periodes niet meer handmatig terug te rekenen. De software maakt zelf de noodzakelijke berekeningen en corrigeert waar nodig. Zo ontvangen je medewerkers altijd een foutloze loonstrook.

– Profiteer van makkelijke en intuïtieve salarisadministratie;
Met Exact maak je berekeningen altijd volgens de laatste cao en bedrijfseigen regelingen. Journaalposten zijn direct verwerkt in de administratie. Ook het aanmaken van betaalbestanden gaat automatisch – foutloos en snel. Geef je medewerkers inzicht in hun loonstroken en jaaropgaven via het Employee Self Service portaal (ESS). Deze documenten zet je met een druk op de knop klaar zonder tussenkomst van email of post.

– Volledige integratie met de geïntegreerde HR- en boekhoudoplossingen van Exact Online;
Daardoor voorkom je dubbele invoer en fouten en minimaliseer je handmatig werk. Je hebt van begin tot eindcontrole over het proces. Of het nu gaat om de salarisadministratie, het klaarzetten en uitvoeren van de betaalbestanden of de aangiftes voor de loonheffingen en pensioenen – met Exact is alles verbonden en slim geautomatiseerd.

– Ondernemer en accountant werken samen in de cloud;
Samenwerken met ons aan de salarisadministratie? Dat gaat makkelijker. Wij bieden inzicht in de verwerking en jij geeft eenvoudig mutaties en nieuwe medewerkers door. Dat scheelt jou een hoop tijd en je vermindert het risico op fouten door handmatige invoer.

Ben je op zoek naar moderne salarissoftware of overweeg je zelf te gaan verlonen? Vraag een persoonlijke demo aan bij Kwint Accountants & Adviseurs en ontdek hoe je kunt beginnen met een vliegende start.

 

Share This