Maximaal ontzorgen met onze diensten!

Succesvol ondernemen, dat is je doel. Onze drive is om maximaal te ontzorgen met onze diensten, zodat je je volledig kunt focussen op jouw expertise. Jouw bedrijfsvraagstukken zijn bij ons in goede handen. Wij bieden ondernemers een transparante en scherpe prijsstelling voor een uitstekende en gegarandeerde kwaliteit. En zo een solide uitgangspositie om kansen succesvol te creëren en te benutten.

 

Administratie

Accountancy

Belastingen

Vragen over aangiften en/of toeslagen? Kwint Administratie & Advies helpt u graag verder. 

Of het nu gaat over de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of het aanvragen/intrekken van toeslagen. Wij willen graag dat u vooruitkomt en staan u daarin bij op een betrokken en eerlijke manier, waarbij er geen hoogdravende taal gebruikt wordt. KWINT communiceert liever to the point! Zowel uw wensen als behoeften staan bij Kwint op de eerste plek!

Fiscaal advies

Kwint Administratie & Advies - Onze Diensten

Bedrijfsadvies

Bedrijfs­advies

Bent u op zoek naar een sparringpartner die uw bedrijf voorziet van onafhankelijk advies? Onze adviseurs kunnen u ondersteunen en adviseren bij de vraagstukken, nieuwe ideeën of belangrijke vragen die u heeft!

Uw doelstellingen en bedrijfskernwaardes staan bij Kwint centraal. In samenspraak wordt er gekeken naar welke veranderingen nodig zijn om uw doelstellingen te behalen en te realiseren. Bovendien ondersteunt Kwint starters met startersbegeleiding en wordt er advies gegeven met betrekking tot bedrijfsovername en verschillende financieringsvormen.
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Op deze manier leren we u en uw organisatie beter kennen en krijgen wij een goed beeld van wat er binnen uw bedrijf speelt.

Administratie

Admini­stratie

Allereerst willen we beamen dat ondernemen een prachtig vak is, maar de administratieve kant kan tijdrovend zijn. Zonde, vinden wij bij Kwint! Doormiddel van het online cloud administratiepakket van Exact Online kunnen wij een tot 80% volledig geautomatiseerde administratie aanbieden. Hierdoor wordt uw administratie eenvoudiger en heeft u ondertussen “real-time” inzicht in uw financiën.

Bovendien kunt u via onze applicatie uw financiële gegevens inzien en intussen nieuwe facturen verwerken via het “scan & herken” principe, waarbij er alleen een foto van de factuur gemaakt dient te worden. Deze foto wordt bovendien automatisch verwerkt in het systeem. Want al wilt u niet te veel bezig zijn met uw boekhouding, u wilt wel te allen tijde weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Ook het online verwerken van de salarisadministratie valt onder de diensten die Kwint aanbiedt! Ten slotte verzorgen wij ook de aangiftes waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting en aangifte omzetbelasting.

Accountancy

Guido Gilissen Kwint

Fiscaal advies

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Dit maakt het vrijwel onmogelijk voor een ondernemer om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Onze adviseurs volgen deze ontwikkeling in het bijzonder op de voet en weten hierdoor precies wat er binnen de fiscale wet- en regelgeving speelt.

Onze adviseurs kunnen de regels op een juiste manier interpreteren en toepassen in een specifieke situatie met een optimale fiscale positie als eindresultaat. U kunt bij Kwint terecht voor onder andere: Inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, schenk- en erfbelasting, sociale verzekeringen, toeslagen, milieubelastingen, autobelastingen, dividendbelasting, belasting van rechtsverkeer.

Bedrijfsadvies

Hoe Werkt Kwint?

Wat zeggen onze klanten over ons?

"Goede service, advies en begeleiding bij alle financiële zaken en vraagstukken. Top!"

TeHo Horecaleveranciers BV

"Wat ons met name aanspreekt is de enorme betrokken­heid van de mensen bij KWINT"

Helga
Manege Cadier en Keer

"Guido staat altijd op professionele wijze bij en weet zich goed teverplaatsen in de klant. Wat mij betreft een belangrijkeeigenschap voor een financieel adviseur.!"

Monique Merckx
Maastricht University

"Zeer tevreden over de dienstverlening van Kwint. Goed en duidelijk advies en kennis van zaken. Kortom een echte aanrader!"

Miranda Husson

"Niet alleen voor mijn financiële administratie en aangiften kan ik bij hen terecht, maar KWINT is tevens sparring­partner bij diverse zaken."

Harry Heuts
Fotograaf

"KWINT neemt de tijd en spreekt in voor mij begrijpelijke taal. KWINT stelt zich informeel op waar het kan en professioneel waar het moet."

Hub Dolmans
HD-ITM

"Kwint verzorgt onze administratie en salarisadministratie. Geen vraag is te gek: Guido en zijn team staan altijd voor ons klaar!"

Paul Moerel
Pop In Limburg

"Wij zijn blij met onze keuze voor Kwint. Zij leveren wat wij nodig hebben: de voor ons noodzakelijke informatie op heldere en eenvoudige manier gepresenteerd. Met daarbij een prettig persoonlijk contact."

Jean Haesen
Stichting Jazz Maastricht

Meer weten over al onze diensten?