Bespaar tijd en geld op je salarisverwerking 

okt 18, 2021 | Kantoornieuws

Kwint Administratie & Advies werkt met de online salaris software van onze partner Exact Online. Door deze software is je salarisadministratie 100% geïntegreerd met de boekhouding. Op deze manier ben je altijd verzekerd van correcte salarisstroken. 

 

Met de gratis applicatie die wij leveren is het mogelijk dat medewerkers hun salariszaken zelf regelen. Zo kunnen ze via hun smartphone, tablet of desktop verlof en verzuim doorgeven, maar ook hun eigen gegevens inzien. Salarisstroken en jaaropgaven zijn zo altijd overal beschikbaar via een beveiligde omgeving. 

Daarnaast heeft u als ondernemer altijd real-time inzicht in de kosten die geboekt zijn. Zo kunt u hier direct op acteren of geadviseerd worden. Daarnaast hanteren wij automatische controles die het proces versimpelen en versnellen.

Doordat de loonsoftware naadloos is geïntegreerd met de boekhouding beschikt u over een 360 graden inzicht in uw kosten. 

Ook kunt u bijvoorbeeld een auto van de zaak registreren en een bankkoppeling maken voor uw medewerkersbetalingen. 

 

Wilt u meer informatie met betrekking tot wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

 

Bron: Mon, 18 Oct 2021 12:44:30 +0100
Share This