Kwint Administratie & Advies

Boekhouder Kwint Administratie & Advies

Kwint Administratie & Advies: uw partner voor boekhouding en financieel advies in Maastricht.
Wij begrijpen dat voor vele ondernemers, de boekhouding en financiële administratie niet alleen tijdrovend zijn, maar ook uitdagingen met zich meebrengen die specifieke kennis en vaardigheden vereisen. Daarom biedt Kwint Administratie & Advies een uitgebreide suite van diensten aan, ontworpen om elke ondernemer te ondersteunen bij het navigeren door het financiële landschap van hun bedrijf.

eigenaar van Kwint Administratie & Advies - Guido Gilissen
eigenaar van Kwint Administratie & Advies - Toussaint Croonen


Diepgaande kennis van wet- en regelgeving

Kwint Administratie & Advies onderscheidt zich door haar diepgaande kennis van de huidige wet- en regelgeving en de vele tools die het voor ondernemers makkelijker maken om hun eigen financiële status real-time te bekijken. Door voortdurend op de hoogte te blijven van veranderingen binnen de wetgeving en deze toe te passen binnen uw administratie, blijft uw onderneming altijd up-to-date.

Wij geloven dat een succesvolle samenwerking begint met een persoonlijk gesprek. Daarom nodigen wij u uit voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek leren we uw onderneming kennen en identificeren we samen de mogelijkheden om uw financiële processen te optimaliseren. Ons doel is om een strategie op maat te ontwikkelen die aansluit bij de unieke behoeften van uw onderneming.

Uitgelegd hoe Kwint Advies te werk gaat


Waarom kiezen voor Kwint Administratie & Advies?

Het kiezen voor Kwint Administratie & Advies betekent kiezen voor kostenbesparing, efficiëntie en gemoedsrust. Uitbesteden aan ons betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor een interne boekhouder, inclusief loon, pensioen en de noodzakelijke software. Bovendien zorgt onze expertise ervoor dat uw financiële administratie in goede handen is, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het groeien van uw onderneming.

Succesvol ondernemen is je doel! Onze drive is om maximaal te ontzorgen, zodat je volledig kunt focussen op jouw expertise! Jouw bedrijfsvraagstukken zijn bij ons in goede handen.

Van het opstellen van de jaarrekening tot het verzorgen van de salarisadministratie en het bieden van belastingadvies. Wij helpen u graag!

Onze betrokkenheid stopt niet om 5 uur en onze ondersteuning rijkt verder dan financiële dienstverlening. Door opleiding en jarenlange ervaring zijn wij echte ‘allrounders’.

 

 

Kwint Administratie & Advies
5.0
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
TADA B.V.TADA B.V.
08:01 22 Jan 24
Kwint heeft ons geholpen met gespecialiseerd financieel advies, wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en de gang van zaken!
Tom’s Car CleaningTom’s Car Cleaning
16:07 24 Jan 23
Al jaren uitermate tevreden over de service & advies van Kwint. Vooral persoonlijk contact wordt zeer gewaardeerd.
Levent DemirhanLevent Demirhan
14:04 24 Jan 23
Goed en betrouwbaar administratie kantoor!
Guus HaarsmaGuus Haarsma
11:49 19 Nov 22
Prima service met persoonlijke aandacht.
Miranda HussonMiranda Husson
16:04 17 Nov 22
Zeer tevreden over de dienstverlening van Kwint. Altijd heel accuraat en snelle service als we stukken nodig hebben voor instanties, etc.Goed en duidelijk advies en kennis van zaken. Kortom een echte aanrader!
Jean HaesenJean Haesen
14:58 16 Nov 22
Momenteel dragen wij onze administratie over aan Kwint. Wij zijn blij met onze keuze voor deze organisatie. Vooral omdat zij leveren wat wij nodig hebben: de voor ons noodzakelijke informatie op heldere en eenvoudige manier gepresenteerd. Met daarbij een prettig persoonlijk contact.Jean Haesen - Stichting Jazz Maastricht
Happy RentHappy Rent
14:57 14 Nov 22
Nadat we erg ontevreden waren over Flynth accountants zitten we nu heel tevreden bij Kwint in Maastricht. Persoonlijk contact, duidelijke afspraken, goede communicatie en het jaarwerk en de aangiftes worden goed verzorgd. Ik ben blij dat ik geswitch ben van een groot kantoor naar een kleiner kantoor met persoonlijke aandacht. Ik kan kwint iedereen aanbevelen!
Marc BaetenMarc Baeten
13:54 29 Feb 20
Drie jaar geleden ben ik in een bedrijfsovernametraject teleurgesteld geraakt in mijn toenmalige accountant. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe financieel adviseur. Van verschillende mensen hoorde ik positieve verhalen over Kwint en heb daarom iets meer dan een jaar geleden besloten over te stappen.Als klant bij Kwint val ik vooral onder de hoede van Marion Haijen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze echt fantastisch is in haar werk! De begrijpelijke taal, de persoonlijke aanpak, de mogelijkheid om ook eens buiten kantooruren te overleggen, de proactieve benadering, de informatie die je wordt toegestuurd om je op de hoogte te brengen van veranderende wet- en regelgeving, de transparantie over kosten en mogelijkheden en vooral de oprechte interesse in je persoonlijke situatie. Dit alles maakt dat je je bij Kwint als een vriend behandeld voelt.Kortweg is dit "zakelijk" op z’n beste manier!Marc Baeten
js_loader

Meer weten? Gratis adviesgesprek?